SERVICII OFERITE

Soluții Personalizate pentru Nevoile Tale de Afaceri

Expertiza Noastră, Serviciile Tale

N&C Consulting SRL vă oferă un portofoliu complet de servicii financiar contabile, inclusiv consultanță în afaceri, contabilitate financiară și de gestiune, management și secretariat, soluții juridice și servicii de resurse umane. Cu o experiență solidă și o echipă de experți dedicați, suntem partenerul tău de încredere în toate aspectele afacerii tale. Oferim soluții personalizate, eficiență și profesionalism în toate serviciile noastre, ajutându-te să-ți atingi obiectivele de afaceri cu succes. Contactează-ne astăzi și descoperă cum putem contribui la dezvoltarea și creșterea afacerii tale.

Consultanță în Afaceri Soluții Personalizate pentru Succes

Oferim o gamă completă de servicii de consultanță în afaceri pentru a sprijini succesul și dezvoltarea afacerii tale. De la înființarea societăților comerciale, analiza financiară și optimizarea managementului, până la gestionarea contractelor comerciale, obținerea de finanțări și facilități fiscale, oferim expertiză în fiecare aspect al afacerii tale. Cu consultanță specializată în fiscalitate, inclusiv fiscalitate internațională, și experiență în elaborarea de planuri de restructurare și expertize fiscale, suntem aici pentru a te ghida în atingerea obiectivelor și pentru a te susține în gestionarea eficientă a afacerii tale.

detalii
Transformăm Viziuni în Realitate

Echipa noastră de experți este aici pentru a te ghida în atingerea obiectivelor tale. Împreună, putem transforma viziunile în realitate și contribui la succesul afacerii tale.

Investiții Europene Pentru Viitor

Cu experiența noastră în gestionarea fondurilor structurale și programele de finanțare europene, suntem partenerul tău de încredere pentru succesul proiectelor tale!

job-5382501_1920

Fonduri Structurale Europene Sprijin pentru Dezvoltarea Proiectelor

Echipa noastră îți oferă expertiză în accesarea și gestionarea fondurilor structurale europene și a altor surse de finanțare, adaptate la specificul proiectului tău. Cu identificarea personalizată a oportunităților, pregătirea documentelor de finanțare și asistența pe parcursul implementării, suntem partenerul ideal pentru proiectele tale industriale, agricole sau de dezvoltare locală. Cu o gamă largă de servicii, oferim sprijin complet pentru obținerea de fonduri și administrarea proiectelor, într-un mod eficient și conform regulamentelor.

detalii

Contabilitate Financiară și de Gestiune Control și Eficiență

Echipa noastră de experți vă oferă servicii complete de contabilitate financiară și de gestiune. Cu evidența contabilă computerizată, elaborarea situațiilor financiare, intocmirea declarațiilor fiscale, rapoarte personalizate și asistență în timpul controalelor fiscale, suntem partenerul tău de încredere pentru a te asigura că aspectele financiare ale afacerii tale sunt gestionate eficient și în conformitate cu cerințele fiscale. Cu noi, poți avea liniștea că finanțele tale sunt în mâini sigure și că te poți concentra pe dezvoltarea afacerii.

detalii
Pregătește-te pentru O Gestionare Financiară Eficientă

Cu serviciile noastre de contabilitate, vă oferim liniștea și expertiza necesară pentru a te concentra pe creșterea și dezvoltarea afacerii tale. Poți avea încredere că toate aspectele financiare sunt în mâini sigure.

Expertiză Juridică de Încredere

Cu echipa noastră de experți juridici, suntem aici pentru a-ți oferi soluții juridice complete, astfel încât să poți lua decizii informate și să îți desfășori afacerea în conformitate cu legea.

pexels-sora-shimazaki-5668844

Consultanță Juridică Soluții Juridice Complete

Echipa noastră de experți juridici te asigură că toate aspectele legale ale afacerii tale sunt gestionate corect și eficient. De la redactarea actului constitutiv și asistența în inființarea societății până la organizarea Adunării Generale a Asociațiilor, autorizarea obiectului de activitate și redactarea contractelor comerciale, suntem partenerul tău de încredere în lumea juridică complexă. Cu noi, poți avea încredere că afacerea ta respectă legile și reglementările în vigoare.

detalii

Consultanță in Management și Secretariat Eficiență și Soluții Personalizate

Echipa noastră de experți oferă o gamă variată de servicii de suport și administrative pentru a te ușura de sarcinile administrative cotidiene. De la coordonarea proiectelor de achiziții imobiliare și managementul exploatațiilor agricole până la gestionarea relațiilor cu băncile, servicii de secretariat și traduceri, suntem aici pentru a-ți facilita activitățile de zi cu zi. Cu noi, poți conta pe eficiență, profesionalism și soluții adaptate pentru a-ți permite să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale principală.

detalii
facilites
Gestionarea Eficientă a Afacerii

Cu echipa noastră de profesioniști experimentați, suntem aici pentru a-ți oferi soluții eficiente și personalizate pentru nevoile tale administrative. Lasă detaliile administrative în grija noastră, astfel încât să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale principală.

Construiți o Echipă Performantă

Cu serviciile noastre de resurse umane, vă sprijinim să construiți o echipă motivată și performantă, asigurându-ne că toate aspectele legate de personal sunt gestionate cu profesionalism.

pexels-fauxels-3184423

Servicii de Resurse Umane Construiți și Gestionați o Echipă de Succes

Echipa noastră de resurse umane te ajută să ai o echipă motivată și eficientă. Oferim consultanță în dosarele de personal, gestionăm relațiile de muncă, pregătim declarațiile fiscale, lucrăm cu sindicatele și reprezentanții angajaților, elaborăm regulamente de ordine interioară și contracte colective de muncă. Ne ocupăm de înregistrarea contractelor la camera de munca, calcularea taxelor aferente relațiilor de muncă, întocmirea statelor de plată pentru salarii și gestionarea sistemului REVISAL, pentru a te asigura că toate aspectele legate de relațiile de muncă sunt în regulă. Cu noi, poți construi o echipă puternică și coezivă, esențială pentru succesul afacerii tale.

detalii
0 +
Ani de experiență​
0 +
Clienți fericiți
0
Scor Google

Clienții Noștri de Succes

Clienții noștri de succes reprezintă inima a ceea ce facem.

La SC N&C Consulting SRL, ne mândrim cu colaborările noastre de lungă durată și cu impactul pozitiv pe care îl avem asupra afacerilor clienților noștri.

Cu fiecare proiect și fiecare soluție oferită, ne străduim să construim relații puternice și să aducem valoare reală în lumea afacerilor.

Iată câteva dintre poveștile de succes ale clienților noștri care reflectă angajamentul nostru pentru excelență și parteneriate durabile.

Scroll to Top