SERVICII

Soluții Personalizate pentru Nevoile Tale de Afaceri

N&C Consulting SRL vă oferă un portofoliu complet de servicii financiar contabile, inclusiv consultanță în afaceri, contabilitate financiară și de gestiune, management și secretariat, soluții juridice și servicii de resurse umane. Oferim soluții personalizate, eficiență și profesionalism în toate serviciile noastre, ajutându-te să-ți atingi obiectivele de afaceri cu succes.

Vrei să afli mai multe?
Echipa noastră îți stă la dispoziție

+40 - 740 200 922
SERVICII BUSINESS

Cel mai simplu mod
de a-ti dezvolta afacerea

Consultanță în Afaceri

Fonduri Structurale Europene

Contabilitate Financiară și de Gestiune

Consultanță Juridică

Consultanță in Management și Secretariat

Servicii de Resurse Umane

Contactează-ne!
Sună-ne la numărul +40 - 740 200 922 sau +40 - 744 507 133 sau scrie-ne la secretariat@consulting-nc.ro
Locația Noastră
Str. Calea București, nr.287A, Craiova Judet Dolj, 200445
TESTIMONIAL

Testimoniale ale clienților

Ancuta B. Business Owner

"Am fost extrem de impresionata de serviciile și expertiza echipei N&C Consulting. Au dat dovadă de profesionalism, comunicarea fiind mereu clară și transparentă. Consultanții din cadrul firmei au demonstrat o cunoaștere profundă în domeniul lor de expertiză, oferind de fiecare dată soluții inovatoare. Recomand!"

Maria L. Business Owner

"Experiența mea cu N&C Consulting a fost una excepțională. Echipa lor de profesioniști m-a ghidat cu răbdare și expertiză în fiecare etapă a procesului de înființare a afacerii mele. Datorită lor, am reușit să obțin finanțare europeană și să-mi dezvolt afacerea într-un ritm accelerat. Recomand cu căldură serviciile lor!."

Gianni M. Business Owner

"Am apelat la N&C Consulting pentru a-mi optimiza procesele interne și a reduce costurile. Echipa lor a analizat cu atenție fiecare aspect al afacerii mele și mi-a oferit soluții concrete și eficiente. Rezultatele au fost remarcabile, iar acum afacerea mea funcționează mult mai eficient. Mulțumesc N&C Consulting."

Antonio R. Business Owner

"Căutam o firmă de consultanță care să mă ajute să-mi extind afacerea în România. Am ales N&C Consulting datorită experienței lor în acest domeniu și a faptului că vorbesc fluent limba italiană. Echipa lor m-a asistat în toate etapele procesului, de la înființarea firmei până la obținerea autorizațiilor necesare. Sunt foarte mulțumit de colaborarea noastră și recomand cu încredere N&C Consulting!"

Soluții de consultanță pentru afacerea ta.

Contact

Contactează-ne

Cum te putem ajuta?

Edit Content    ©2024. NC Consulting. All Rights Reserved.

    Scroll to Top