SERVICII DE RESURSE UMANE

Construiți o Echipă Performantă

Servicii de Resurse Umane Construiți o Echipă Performantă

Suntem aici pentru a îți oferi servicii de resurse umane care te ajută să construiești și să gestionezi o echipă de succes.

Echipa noastră de experți vă oferă consultanță în dosarele de personal, asigurându-ne că procesele sunt conforme cu legislația. Ne ocupăm de înregistrarea contractelor la camera de munca, calcularea taxelor aferente relațiilor de muncă, întocmirea statelor de plată pentru salarii și gestionarea sistemului REVISAL, pentru a te asigura că toate aspectele legate de relațiile de muncă sunt în regulă.

De asemenea, întocmim și depunem declarațiile privind obligațiile aferente drepturilor de personal, asigurându-ne că aspectele fiscale sunt gestionate corect.

Pregătim fișele fiscale pentru angajați, asigurându-ne că ai evidența corectă a plăților. Oferim asistență completă în relația cu sindicatele și/sau reprezentanții angajaților, facilitând dialogul și negocierile.

Întocmim regulamente de ordine interioară și contracte colective de muncă pentru a stabili standarde și proceduri clare în companie. De asemenea, realizăm și implementăm programe specifice și personalizate pentru team building, pentru a dezvolta coeziunea și eficiența echipei tale. Oferim servicii de coaching și teaching pentru dezvoltarea abilităților de lider și creșterea performanței echipei, îmbunătățind, totodată, abilitățile de comunicare în echipă.

Cu serviciile noastre de resurse umane, te sprijinim să construiești o echipă motivată și performantă, asigurându-ne că toate aspectele legate de personal sunt gestionate cu profesionalism.

Descoperă Soluțiile Noastre pentru Afacerea Ta

La SC N&C Consulting SRL, suntem aici pentru a oferi servicii de consultanță care să depășească așteptările tale. Cu o echipă de specialiști și experiență vastă, suntem alegerea cea mai bună pentru succesul afacerii tale. Oferim soluții personalizate și abordăm fiecare proiect cu profesionalism și pasiune. Alege-ne și fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

Consultanță în Dosarele de Personal

Oferim consultanță privind întocmirea dosarelor de personal, asigurându-ne că procesele sunt conforme cu legislația.

Gestionarea Relațiilor de Muncă

Ne ocupăm de înregistrarea contractelor la camera de muncă, calcularea taxelor aferente relațiilor de muncă, întocmirea statelor de plată pentru salarii, gestionarea sistemului REVISAL și multe altele.

Declarații Privind Drepturile de Personal

Întocmim și depunem declarațiile privind obligațiile aferente drepturilor de personal, asigurându-ne că toate aspectele fiscale sunt în regulă.

Elaborarea Fișelor Fiscale

Pregătim fișele fiscale pentru angajați, astfel încât să ai evidența corectă a plăților.

Relația cu Sindicatele și Reprezentanții Angajaților

Oferim asistență completă în relația cu sindicatele și/sau reprezentanții angajaților, facilitând dialogul și negocierile.

Regulamente de Ordine Interioară și Contracte Colective de Muncă

Întocmim regulamente de ordine interioară și contracte colective de muncă pentru a stabili standarde și proceduri clare în companie.

Programe de Team Building

Realizăm și implementăm programe specifice și personalizate pentru team building, pentru a dezvolta coeziunea și eficiența echipei tale.

Coaching și Teaching

Oferim servicii de coaching și teaching pentru dezvoltarea abilităților de lider și creșterea performanței echipei.

Îmbunătățirea Abilităților de Comunicare

Prin jocuri de leadership și exerciții de comunicare, ajutăm la îmbunătățirea abilităților de comunicare în echipă.

Scroll to Top