CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Soluții Juridice Complete

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ Soluții Juridice Complete

Serviciile noastre de consultanță juridică cuprind toate aspectele afacerii tale, asigurându-te respectarea legilor și reglementărilor.

Cu echipa noastră de experți juridici, te ajutăm în toate etapele procesului. De la redactarea actului constitutiv al societății pentru a te asigura că este în conformitate cu cerințele legale, până la asistența în înființarea societății comerciale sau modificarea structurii acesteia, inclusiv tranzacții precum vânzarea de acțiuni, schimbarea administratorilor sau mutarea sediului.

Oferim asistență în organizarea Adunării Generale a Asociațiilor și mediere în caz de nevoie. De asemenea, te susținem în autorizarea obiectului de activitate al societății pentru a permite o operare legală și eficientă.

Realizăm redactarea și negocierea contractelor comerciale pentru a-ți proteja interesele în relațiile cu partenerii tăi de afaceri.

Cu noi, poți lua decizii informate și poți să-ți desfășori afacerea în conformitate cu legea, având încredere că toate aspectele juridice sunt gestionate în mod profesionist.

Descoperă Soluțiile Noastre pentru Afacerea Ta

La SC N&C Consulting SRL, suntem aici pentru a oferi servicii de consultanță care să depășească așteptările tale. Cu o echipă de specialiști și experiență vastă, suntem alegerea cea mai bună pentru succesul afacerii tale. Oferim soluții personalizate și abordăm fiecare proiect cu profesionalism și pasiune. Alege-ne și fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

Redactare Act Constitutiv

Te ajutăm în redactarea actului constitutiv al societății, asigurându-ne că este conforme cu cerințele legale.

Redactare și Negociere Contracte Comerciale

Realizăm redactarea și negocierea contractelor comerciale pentru a-ți proteja interesele în relațiile cu partenerii tăi de afaceri.

Organizarea Adunării Generale a Asociațiilor

Te asistăm în organizarea Adunării Generale a Asociațiilor, facilitând procesul și medierea în caz de nevoie.

Autorizarea Obiectului de Activitate

Oferim asistență completă pentru autorizarea obiectului de activitate al societății, pentru a-ți permite să operezi legal și eficient.

Asistență la Infintarea Societății Comerciale

Oferim asistență completă la notariat, la banca și la Oficiul Registrului Comerțului pentru înființarea societății comerciale sau modificarea structurii acesteia, inclusiv vânzarea de acțiuni, schimbarea administratorilor, mutarea sediului și multe altele.

Scroll to Top