CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT ȘI SECRETARIAT

Eficiență și Soluții Personalizate

CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT ȘI SECRETARIAT - Eficiență și Soluții Personalizate

Serviciile noastre de suport și administrative sunt create pentru a vă elibera de sarcinile cotidiene și a vă permite să vă concentrați pe afacerea dvs. principală.

Cu echipa noastră de profesioniști experimentați, vă oferim soluții eficiente și personalizate pentru nevoile dvs. administrative. Aceste servicii includ coordonarea integrală a proiectelor de achiziții imobiliare, gestionarea contractelor de achiziție și obținerea documentelor necesare pentru întabularea dreptului de proprietate.

De asemenea, vă sprijinim în gestionarea exploatațiilor agricole, inclusiv gestionarea contractelor de arendă, asistența pentru întocmirea dosarelor de agricultură și subvenții, precum și plata arendei și a impozitelor.

Oferim servicii de gestionare a relațiilor cu băncile, care includ depunerea și ridicarea documentelor, efectuarea plăților, obținerea de credite și multe altele. Echipa noastră de secretariat vă ajută să gestionați corespondența și documentele, iar serviciile de traducere în și din limba italiană și engleză vă permit să comunicați eficient cu partenerii dvs. internaționali.

De asemenea, ne ocupăm de multiplicarea, scanarea și transmiterea documentelor, asigurându-vă că documentele dvs. sunt gestionate în mod eficient.

Cu noi, vă puteți lăsa detaliile administrative în mâinile noastre, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs. principală, având încredere că aspectele administrative sunt în mâini sigure.

Descoperă Soluțiile Noastre pentru Afacerea Ta

La SC N&C Consulting SRL, suntem aici pentru a oferi servicii de consultanță care să depășească așteptările dvs. Cu o echipă de specialiști și experiență vastă, suntem alegerea cea mai bună pentru succesul afacerii dvs. Oferim soluții personalizate și abordăm fiecare proiect cu profesionalism și pasiune. Alege-ne și fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

Coordonarea Proiectelor de Achiziții Imobiliare

Ne ocupăm de coordonarea integrală a proiectelor de achiziții imobiliare, inclusiv identificarea oportunităților, gestionarea contractelor de achiziție și obținerea documentelor necesare pentru întabularea dreptului de proprietate.

Managementul Exploatațiilor Agricole

Vă sprijinim în gestionarea exploatațiilor agricole, inclusiv gestionarea contractelor de arendă, asistența pentru întocmirea dosarelor de agricultură și subvenții, precum și plata arendei și a impozitelor.

Gestionarea Relațiilor Bancare

Oferim servicii de gestionare a relațiilor cu băncile, care includ depunerea și ridicarea documentelor, efectuarea plăților, obținerea de credite și multe altele.

Servicii de Secretariat și Traducere

Echipa noastră oferă servicii de secretariat pentru a vă ajuta să vă gestionați corespondența și documentele, iar serviciile de traducere în și din limba italiană și engleză vă permit să comunicați eficient cu partenerii dvs. internaționali.

Multiplicare, Scanare și Transmitere Documente

Ne ocupăm de multiplicarea, scanarea și transmiterea documentelor, asigurându-vă că documentele dvs. sunt gestionate în mod eficient.

Scroll to Top