CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT ȘI SECRETARIAT

Eficiență și Soluții Personalizate

Consultanță în Management și Secretariat Eficiență și Soluții Personalizate

Serviciile noastre de suport și administrative sunt create pentru a te elibera de sarcinile cotidiene și a-ți permite să te concentrezi pe afacerea ta principală.

Cu echipa noastră de profesioniști experimentați, îți oferim soluții eficiente și personalizate pentru nevoile tale administrative. Aceste servicii includ coordonarea integrală a proiectelor de achiziții imobiliare, gestionarea contractelor de achiziție și obținerea documentelor necesare pentru întăbularea dreptului de proprietate.

De asemenea, te sprijinim în gestionarea exploatațiilor agricole, inclusiv gestionarea contractelor de arendă, asistența pentru întocmirea dosarelor de agricultură și subvenții, precum și plata arendei și a impozitelor.

Oferim servicii de gestionare a relațiilor cu băncile, care includ depunerea și ridicarea documentelor, efectuarea plăților, obținerea de credite și multe altele. Echipa noastră de secretariat te ajută să gestionezi corespondența și documentele, iar serviciile de traducere în și din limba italiană și engleză îți permit să comunici eficient cu partenerii tăi internaționali.

De asemenea, ne ocupăm de multiplicarea, scanarea și transmiterea documentelor, asigurându-te că documentele tale sunt gestionate în mod eficient.

Cu noi, poți lăsa detaliile administrative în mâinile noastre, astfel încât să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale principală, având încredere că aspectele administrative sunt în mâini sigure.

Descoperă Soluțiile Noastre pentru Afacerea Ta

La SC N&C Consulting SRL, suntem aici pentru a oferi servicii de consultanță care să depășească așteptările tale. Cu o echipă de specialiști și experiență vastă, suntem alegerea cea mai bună pentru succesul afacerii tale. Oferim soluții personalizate și abordăm fiecare proiect cu profesionalism și pasiune. Alege-ne și fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

Coordonarea Proiectelor de Achiziții Imobiliare

Ne ocupăm de coordonarea integrală a proiectelor de achiziții imobiliare, inclusiv identificarea oportunităților, gestionarea contractelor de achiziție și obținerea documentelor necesare pentru întabularea dreptului de proprietate.

Managementul Exploatațiilor Agricole

Te sprijinim în gestionarea exploatațiilor agricole, inclusiv gestionarea contractelor de arendă, asistența pentru întocmirea dosarelor de agricultură și subvenții, precum și plata arendei și a impozitelor.

Gestionarea Relațiilor Bancare

Oferim servicii de gestionare a relațiilor cu băncile, care includ depunerea și ridicarea documentelor, efectuarea plăților, obținerea de credite și multe altele.

Servicii de Secretariat și Traducere

Echipa noastră oferă servicii de secretariat pentru a te ajuta să gestionezi corespondența și documentele, iar serviciile de traducere în și din limba italiană și engleză îți permit să comunici eficient cu partenerii tăi internaționali.

Multiplicare, Scanare și Transmitere Documente

Ne ocupăm de multiplicarea, scanarea și transmiterea documentelor, asigurându-te că documentele tale sunt gestionate în mod eficient.

Scroll to Top