FONDURI STRUCTURALE EUROPENE

Sprijin pentru Dezvoltarea Proiectelor

FONDURI STRUCTURALE EUROPENE - Sprijin pentru Dezvoltarea Proiectelor

Suntem partenerul de încredere pentru succesul proiectelor dvs. oferindu-vă o gamă completă de servicii pentru accesarea și gestionarea cu succes a fondurilor structurale europene și a altor surse de finanțare.

Cu o vastă experiență în domeniu, vă asistăm în toate etapele proiectelor dvs. Prin identificarea și analiza personalizată a oportunităților de finanțare, ne asigurăm că găsim cele mai potrivite surse de finanțare pentru proiectul dvs.

De asemenea, vă sprijinim în pregătirea documentelor necesare pentru împrumuturi sau finanțarea prin programele europene, precum FEDR, FEADR, FSE, FC, FEPAM, FEGA, FEAD, PNRR, scheme de ajutor de stat și altele.

Cu expertiza noastră, vă ajutăm să gestionați proiectul cu succes, elaborând cereri de finanțare, memoriile justificative, dosarele de achiziții și plăți.

Oferim consultanță în achiziții, asistență în obținerea avizelor necesare și vă sprijinim pe parcursul implementării proiectului, asigurându-ne că totul decurge fără probleme. În plus, vă asistăm în timpul controlului Autorității de Management a Fondurilor Europene, elaborăm strategii de dezvoltare locală și realizăm studii de piață și sondaje de opinie pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte.

Pentru organizațiile neguvernamentale (ONG-uri), grupurile de acțiune locală (GAL-uri) și alte tipuri de asocieri, oferim servicii de suport și consultanță specializată.

Cu noi, aveți un partener de încredere pentru a vă asigura că proiectele dvs. devin realitate.

Descoperă Oportunitățile Noastre de Finanțare Europeană

La SC N&C Consulting SRL, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune oportunități de finanțare europeană. Cu expertiză și cunoștințe specializate, suntem partenerul tău de încredere pentru a-ți transforma proiectele în realitate. Alegându-ne, alegi succesul și resursele necesare pentru a-ți dezvolta proiectele cu succes. Cu noi, ai făcut cea mai bună alegere pentru accesarea fondurilor europene.

Identificarea și Analiza Oportunităților de Finanțare

Efectuăm o identificare și analiză personalizată a oportunităților de finanțare europene și non-europene, asigurându-ne că găsim cele mai potrivite surse de finanțare pentru proiectul dvs.

Pregătirea Documentelor pentru Finanțare

Oferim suport în pregătirea documentelor necesare pentru împrumuturi sau finanțarea proiectelor prin diversele programe europene, cum ar fi FEDR, FEADR, FSE, FC, FEPAM, FEGA, FEAD, PNRR, scheme de ajutor de stat și altele.

Managementul Proiectului

Vă asistăm în gestionarea proiectului în toate etapele sale, asigurându-ne că este implementat cu succes.

Elaborarea Cererilor de Finanțare

Intocmim cereri de finanțare, studii de fezabilitate, memoriile justificative, dosarele de achiziții și plăți, asigurându-vă că documentele sunt pregătite corespunzător.

Consultanță în Achiziții

Oferim consultanță și asistență în achiziții pentru autorități sau entități contractante, asigurându-ne că procesele sunt conforme cu regulamentele.

Asistența în Obținerea Avizelor

Vă ajutăm să obțineți avizele necesare pentru proiectul dvs., simplificând procesul.

Consultanță în Implementare

Oferim asistență și consultanță pe parcursul implementării proiectului pentru a vă asigura că totul decurge fără probleme.

Suport în Timpul Controlului Autorității de Management

Vă asistăm în timpul controalelor efectuate de Autoritatea de Management a Fondurilor Europene, asigurându-ne că sunteți pregătiți și conformi cu cerințele.

Elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală

Efectuăm elaborarea de strategii de dezvoltare locală pentru a contribui la dezvoltarea comunităților dvs.

Studii de Piață și Sondaje de Opinie

Realizăm studii de piață și sondaje de opinie pentru a vă oferi informațiile necesare pentru luarea deciziilor corecte.

Suport pentru ONG-uri și GAL-uri

Oferim servicii de suport și consultanță pentru organizațiile neguvernamentale (ONG-uri), grupurile de acțiune locală (GAL-uri) și alte tipuri de asocieri.

Scroll to Top