CONSULTANȚA ÎN AFACERI

Transformăm Viziuni în Realitate

CONSULTANȚA ÎN AFACERI - Transformăm Viziuni în Realitate

Serviciile noastre de consultanță în afaceri oferă o gamă extinsă de expertiză și suport pentru a vă îndruma către succes și profitabilitate.

Cu o echipă de specialiști dedicată, suntem aici pentru a vă asista în toate aspectele afacerii dvs. De la înființarea societăților comerciale și analiza financiară detaliată pentru luarea de decizii informate, până la optimizarea managementului financiar și gestionarea contractelor comerciale pentru protejarea intereselor dvs.

De asemenea, oferim sprijin în obținerea avizelor necesare și elaborarea planurilor de afaceri personalizate, ajutându-vă să le implementați cu succes. Cu noi, puteți obține fonduri, beneficia de facilități fiscale, și primi consultanță specializată în fiscalitatea internațională.

În plus, vă putem ajuta cu contestații și documente fiscale, precum și cu reorganizarea internă și procedurile de lucru pentru a vă asigura eficiența și conformitatea cu cerințele legale.

Cu echipa noastră de experți, vă ghidăm către transformarea viziunilor în realitate și contribuim la succesul afacerii dvs.

Descoperă Soluțiile Noastre pentru Afacerea Ta

La SC N&C Consulting SRL, suntem aici pentru a oferi servicii de consultanță care să depășească așteptările tale. Cu o echipă de specialiști și experiență vastă, suntem alegerea cea mai bună pentru succesul afacerii tale. Oferim soluții personalizate și abordăm fiecare proiect cu profesionalism și pasiune. Alege-ne și fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere pentru afacerea ta.

Înființarea Societăților Comerciale

Oferim asistență cuprinzătoare în procesul de înființare sau prelucrare a societăților comerciale, pentru a vă oferi o bază solidă pentru succes.

Analiza Financiară Detaliată

Realizăm analize financiare exhaustive, punând la dispoziție datele de care aveți nevoie pentru a lua decizii informate și strategice.

Optimizarea Managementului Financiar

Consultăm în vederea optimizării managementului financiar, gestionării capitalului și a finanțării investițiilor, pentru a crește eficiența afacerii dvs.

Gestionarea Contractelor Comerciale

Asigurăm asistență specializată în încheierea și negocierea contractelor comerciale, protejându-vă interesele.

Avize și Aprobări

Vă sprijinim în obținerea avizelor necesare desfășurării activității dvs., reducând birocrația și timpul de așteptare.

Elaborarea Planului de Afaceri

Întocmim studii de oportunitate, fezabilitate și planuri de afaceri personalizate pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs. I

Implementarea și Adoptarea Planului de Afaceri

Consultanța noastră vă ajută să implementați și să adoptați planurile de afaceri cu succes.

Obținerea de Fonduri

Vă sprijinim în obținerea de fonduri bancare sau europene pentru dezvoltare și vă ajutăm să previzionați situațiile financiare viitoare.

Facilități Fiscale

Identificăm și aplicăm facilitățile fiscale prevăzute de legislația în vigoare pentru a maximiza economiile fiscale.

Fiscalitate Internațională și Convenții de Evitare a Dublei Impuneri

Oferim consultanță specializată în fiscalitatea internațională și asistăm în aplicarea convențiilor de evitare a dublei impuneri.

Contestații și Documente Fiscale

Participăm la redactarea contestațiilor și a documentelor necesare pentru comunicarea cu organele fiscale.

Elaborarea Planului de Restructurare și Monitorizare

Efectuăm elaborarea planurilor de restructurare și monitorizare pe perioada restructurării.

Expertize Fiscale

 Expertize fiscale atât în materie civilă, cât și în dosare penale.

Reorganizare Internă și Proceduri de Lucru

Oferim servicii de reorganizare internă și elaborare a procedurilor de lucru în cadrul activității administrative, contabile și financiare, pentru a vă asigura că operați în mod eficient și conform cerințelor legale.

Scroll to Top